Parkeringsregler på Gentofte Hospital

​​Ofte kan det være svært at finde en plads til parkering på hospitalets område. Det kan derfor være en god ide, hvis du sætter god tid af til det.​​​

​​Det er gratis at parkere på Gentofte Hospital.

På Gentofte Hospital har vi en aftale med ParkZone om kontrol af vores parkeringsområder. Formålet er at sikre, at patienter og pårørende kan parkere så tæt på de opgange, de er henvist til.

Parke​ringsregler​​

Der er opsat skilte, der angiver parkeringsreglerne på hospitalets matrikel.

En del af udendørsparkeringen er tidsbegrænset til 3 timer i dagtimerne mellem kl. 7.00-16.00. På de resterende områder i den ydre ringvej er der fri parkering.

Ambu​​lante (ikke indlagte) patienter

Er du patient, og skal til kontrolbesøg på et ambulatorium, anbefaler vi, at du parkerer på en af de tidsbegrænsede parkeringspladser, som findes foran de fleste opgange. Er din behandling længere end 3 timer kan du med fordel parkere på pladserne uden tidsbegrænsning.

Er du patient, og har en bil med et handicapskilt, må du frit parkere på pladserne afmærket til handicapparkering. Er pladserne optaget, må biler med gyldigt handicapskilt parkeres på de øvrige parkeringspladser – dog ikke på specielt afmærkede pladser til f.eks. ambulance, politi, taxa eller sygetransport.

Pårørende og ​​​gæster

Er du pårørende eller gæst til en patient på hospitalet, kan du bruge de tidsbegrænsede pladser. Hvis du på forhånd ved, at dit besøg vil vare længere end 3 timer, kan du med fordel parkere på pladserne uden tidsbegrænsning.

Indlag​​te patienter

Skal du indlægges på hospitalet anbefaler vi, at du parkerer på pladserne uden tidsbegrænsning.

Sygetrans​​​portpladser

Sygetransportpladserne må kun benyttes af køretøjer, der er godkendt til sygetransport for Region Hovedstaden.

Elbile​​r

På Gentofte Hospital finder du ladestandere fra både EON og Clever. På den ydre ringvej finder du en hurtiglader fra Clever og på pladserne overfor hovedindgangen er der ladestandere fra EON. 

Parkering uden for hospitalets område

Kniber det med parkering på hospitalets parkeringspladser, kan du benytte pladserne på hjørnet af Niels Andersens Vej og Baunegårdsvej.

Se på Google Maps her (Åbner i nyt vindue).

Parker​​ingskontrol

Vær opmærksom på, at der går parkeringsvagter på området. Ved overtrædelse af parkeringsreglerne, kan du risikere at modtage en kontrolafgift. Prisen på denne afgift er 650 kr. ved "normale" overtrædelser og 1.300 kr. ved parkering på en handikapplads uden gyldigt handicapkort.

Konta​​kt og klagemulighed

Har du spørgsmål vedrørende en kontrolafgift, eller ønsker du at klage over en kontrolafgift, skal du kontakte parkeringsoperatøren, Parkzone A/S. Du kan skrive til deres juridiske afdeling via kontaktformular på deres hjemmeside.

Gå til ParkZone.dk

Bemærk, at henvendelser vedrørende kontrolafgifter ikke behandles telefonisk eller ved personligt fremmøde. 

Øvrige henvendelser vedrørende parkering

Parkeringsadministrationen
Center for Ejendomme
Gentofte Hospitalsvej 20B
2900 Helle​rup

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som f.eks. dit personnummer eller dit køretøjs registreringsnummer, skal du skrive til os via Digital Post:​

​​Skriv sikkert til Parkeringsadministrationen med Digital Post via borger.dk (login med MitID)

Har du generelle spørgsmål, der ikke indeholder følsomme og fortrolige oplysninger, kan du sende os en besked:​

Skriv besked til Parkeringsadministrationen (send ikke følsomme og fortrolige personoplysninger)


Redaktør