Kort over Gentofte Hospital

Det er gratis at parkere på Gentofte Hospital. Nogle parkeringsområder har tidsbegrænsning - husk altid at stille p-skiven.

Læs evt. nyhed: Antallet af døre til hospitalet er begrænset 

Klik på kortet for at se det i stort format

Find vej - brug GPS

Du kan med fordel bruge din GPS, fx på din mobil, til at finde vej. Du skal bare indtaste adressen på klinikken/enheden (dvs. vejnavn og vejnummeret).

Hovedindgangen på Gentofte Hospital har adressen

Gentofte Hospital
Gentofte Hospitalsvej 1
2900 Hellerup

Gratis parkering - men husk at sætte P-skiven

De​t er gratis at parkere på hospitalets område.​ Vær dog opmærksom på, at der er tidsbegrænset parkering flere steder på hospitalet. Husk derfor at stille p-skiven. Du kan få en parkeringsbøde, hvis du ikke overholder p-skiltene eller parkerer uden for de afmærkede områder.  

Hospitalet påtager sig ikke ansvar for din bil under parkeringen.​ Efterlad ikke værdier i bilen

​Forlængelse af parkeringstid ​

Hvis du holder i en 3-timerszone, og dit ophold trækker ud i mere end 3 timer, kan du forlænge din parkeringstid. Henvend dig til sekretæren i afdelingen. Du skal bruge bilens registreringsnummer (nummerplade) og eventuelt dit mobilnummer.​ 

Handicapparkering

Der en del parkeringspladser for handicappede på hospitalets område. Der er ingen tidsbegrænsning på handicappladser. Hvis du ikke kan finde en ledig handicapplads, kan du med gyldigt handicapkort parkere ubegrænset i de tidsbegrænsede zoner.​​ 

Ladestandere til Elbiler

Hospitalet har flere el-ladestandere.

Redaktør