Blodprop i arm, ben eller bækken - mistanke (dyb venetrombose)

En veneblodprop er en blodprop i en af de dybe vener, fx i armen eller benet.

Kort om besøget

Vi har undersøgt dig og konstateret, at du muligvis har en blodprop i de dybe blodårer i armen, benet, eller bækkenet. Det er de årer, der fører blodet fra kroppens mindre blodårer til hjertet. For at sikre at en eventuel blodprop opløser sig, har vi behandlet dig med blodfortyndende medicin.

For at af- eller bekræfte mistanken om en blodprop, skal du have lavet en ultralydsskanning.

Du skal møde i Afdeling for Røntgen og Skanning, Gentofte Hospitalsvej 4A, stuen: ___dag d.___ / ___ kl. ______
Det kræver ingen forberedelse.

Når skanningen er færdig, skal du gå til Medicinske Sygdomme, klinik 1, Gentofte Hospitalsvej 20, stuen for at få svar på undersøgelsen.

Når I kommer hjem

Tag smertestillende medicin, så længe du har ondt

Du skal tage smertestillende medicin, så længe du har ondt. Du kan købe smertestillende medicin i håndkøb. Læs på pakken, hvor meget medicin du må tage. Hvis du har brug for ekstra behandling af dine smerter, skal du kontakte din egen læge.  

Værd at vide

Vi giver din læge besked

Vi sender information om dit besøg på hospitalet til din praktiserende læge. Hvis du ikke ønsker, at din læge skal modtage besked fra hospitalet, skal du sige det til os.

Fortæl om din oplevelse

Vi vil meget gerne høre fra dig med både ris og ros omkring dit ophold på hospitalet. Du kan finde kontaktoplysninger på vores hjemmeside www.gentoftehospital.dk. Hvis du overvejer at klage over din behandling, kan du kontakte hospitalets patientvejledere, som er uvildige rådgivere. På www.regionh.dk/patientrettigheder kan du læse mere om mulighederne for at klage.

Dine personlige data

Region Hovedstaden anvender de personoplysninger, du giver os i forbindelse med din henvendelse.
Du kan læse mere om formålet med anvendelsen samt dine rettigheder på vores hjemmeside: www.regionh.dk/persondatapolitik 

Få mere viden

Redaktør