Danmarks smukkeste sengestuer

Se billeder af de 36 nye sengestuer i Sydfløjen her.


Den nyrenoverede del af Sydfløjen rummer 21 sengepladser på hver etage. 15 enestuer og 3 to-sengsstuer.På alle stuer og et lille bord og et par stole, som patienter og pårørende kan sidde ved.Alle stuerne har tapet på den væg, som patienten kigger på. Tapeterne er lavet af billedkunstner Henriette Borg.Sydfløjen rummer Medicinsk Sengeafsnit 2, Akutklinik Sengeafsnit og Akutklinik for både selvhenvendere og ambulancer.
 


Hver sengestue har eget bad og toilet. I alt er 6000 nyrenovede m2 taget i brug i Sydfløjen.To-sengsstue, hvor patienterne ligger ved siden af hinanden.De nye toilet- og badefaciliteter er lyse og rummelige.Der er i alt lavet 18 forskellige tapeter til sengestuerne. Det betyder, at der ikke er to ens stuer på samme etage.Alle de nye sengestuer har fladskærms-tv.


Trappen i Sydfløjen (opgang 2) er også blevet renoveret. Elevatoren kørte tidligere midt i trappen, men kører nu i stedet ved siden af.


Derfor er der blevet plads til de meget smukke lamper.Over alt er der brugt materialer, som gerne skulle give associationer til naturen omkring Gentofte - skoven, havet og luften.
​​​​​
Redaktør