Danmarks mest begejstrede patienter

Gentofte Hospital er det offentlige hospital i Danmark med de allermest positive indlagte patienter.
Gentofte Hospital er det hospital i Region Hovedstaden med de mest tilfredse indlagte og ambulante patienter. Det viste den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser, som blev offentliggjort mandag den 28. april.

Hospitalets gennemgang af den landsdækkende undersøgelse viser nu, at 47,6 procent af de indlagte patienter på Gentofte Hospital havde et virkeligt godt samlet indtryk af hospitalet. Det er en forbedring fra 45,1 procent i forhold til den forrige undersøgelse.

Dermed indtager Gentofte Hospital en førsteplads blandt landets offentlige hospitaler, hvis man ser på, hvem der har de allermest begejstrede indlagte patienter. Det glæder hospitalsdirektør Eva Zeuthen Bentsen:

- I 2006 havde vi landets laveste patienttilfredshed, og nu har vi landets mest begejstrede indlagte patienter. Det vidner om, at vores strategi Godt Behandlet ikke bare er en skåltale til festlige lejligheder, men en bæredygtig strategi, som sidder på rygraden af alle ansatte. Nogen hævder, at sjællandske patienter er svære at stille tilfredse end jyske, men tallene viser, at hvis man først skaber tilfredshed, så er der også basis for at skabe en entusiasme, der overstiger jydernes, siger Eva Zeuthen Bentsen.

På samme spørgsmål blandt ambulante patienter indtager Gentofte Hospital en tredjeplads.

Omkring 2500 patienter har vurderet deres møde med Gentofte Hospital i undersøgelsen, der kan læses i sin helhed på www.patientoplevelser.dk

Redaktør