Vibeke Koudahl bliver ny cheflæge på Afdeling for Plastikkirurgi på Herlev og Gentofte Hospital

​​​Den 1. december 2022 tiltræder Vibeke Koudahl som ny cheflæge på Afdeling for Pla​​​stikkirurgi.

Vent...

​​Vibeke Koudahl kommer fra en stilling som ledende overlæge på Plastikkirurgisk afdeling på Vejle Sygehus og Odense Universitetshospital, hvor hun har været siden 2017. Før det var hun ansat på Plastikkirurgisk afdeling på hhv. Århus og Ålborg Universitets Hospital.

Vibeke Koudahl er formand for både Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi samt for Dansk Multidisciplinær Non-Melanom Hudkræft Gruppe.

Vicedirektør Bodil Ørkild er meget glad for at kunne byde Vibeke Koudahl velkommen som ny cheflæge i afdelingen og ser frem til samarbejdet:

 - Vibeke kommer med solid ledelseserfaring, et stærkt fokus på forskning og et stort engagement. Vibeke er kendt for sin store faglighed, og vi glæder os til at få Vibeke med om bord i både afdelingsledelsen og hospitalsledelsen. 

Også Vibeke Koudahl ser frem til at tiltræde stillingen:

 - Jeg glæder mig til at lære afdelingen og dens personale bedre at kende. Jeg har i det organisatoriske arbejde haft et samarbejde med repræsentanter for afdelingen og har altid sat stor pris på den høje faglighed og fine tilgang til mennesker, både patienter og kolleger, som de har bragt med sig. Så jeg ser frem til at blive en del af afdelingens kultur og være med til den fortsatte udvikling.

Klinisk har mit fokus i min tid i Vejle været på de onkologiske patientgrupper med hudens kræftsygdomme og den rekonstruktive brystkirurgi, hvor de samlede patientforløb på tværs af specialer og sektorer har haft min særlige interesse sammen med patientinddragelse og fælles beslutningstagning.

Vibeke Koudahl afløser Susanne Lambaa.

 - Jeg vil gerne takke for Susannes store indsats i konstitueringsperioden, hvor hun trådte hurtigt til og på kompetent vis, både fagligt og organisatorisk, har ledet afdelingen siden 1. januar i år, siger vicedirektør Bodil Ørkild.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor