Pernille Cedergreen ny cheflæge på Afd. for Bedøvelse, Operation og Intensiv behandling i Gentofte.

​Pernille Cedergreen er speciallæge i anæstesiologi og tiltrådte 1. januar efter at have været konstitueret i stillingen siden 1. oktober.

Vent...


Inden hun i efteråret landede som konstitueret cheflæge i Gentofte, fungerede Pernille Cedergreen i en årrække som overlæge på Afd. for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling i Herlev.

Nu indtager hun så stillingen som cheflæge på fast basis.

- Jeg er rigtig glad for, at Pernille Cedergreen har sagt ja til at varetage opgaven som cheflæge på afdelingen, så vi og medarbejderne får glæde af hendes faglighed og hendes stærke engagement. Hun er kommet rigtig godt i gang, og jeg ser frem til at hun fortsætter det stærke arbejde. Ikke mindst når det gælder indsatsen for trivsel og arbejdsmiljø, som er et område der optager Pernille meget, og som hun leverer på, siger vicedirektør Rene Priess.

"Lidt som en julegave"

Og Pernille Cedergreen selv glæder sig over at fortsætte permanent i stillingen som cheflæge

- Jeg har det som om jeg har fået en fantastisk julegave! Jeg er meget glad, stolt og ydmyg over den tillid, der er vist mig, og ser meget frem til at fortsætte med opgaven. Jeg er blevet mødt af meget stærk stolthed og faglighed blandt personalet, og jeg glæder mig over at vi sammen kan fortsætte den udvikling, der allerede er godt i gang - både på operations- og intensivområdet. Det gælder ikke mindst vores rolle som Region Hovedstadens udviklingshospital for elektiv kirurgi, et område der naturligvis også i den kommende tid vil være i fokus, siger Pernille Cedergreen.

​Fakta:

Pernille Cedergreen er overlæge i anæstesiologi, og har været ansat som overlæge på Afd. for Bedøvelse, Operation og Intensiv behandling i Herlev siden 2019, som områdeansvarlig overlæge siden 1. oktober 2019 og som ledende overlæge siden 1. juni 2022. I oktober blev hun konstitueret som cheflæge på Afd. for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling i Gentofte.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor