Kasper Iversen tiltræder som cheflæge på Afd. for Medicinske Sygdomme

Kasper Iversen tiltræder d. 1. oktober stillingen som cheflæge på Afd. for Medicinske Sygdomme. Kasper Iversen har siden april været konstitueret i stillingen.

Vent...

Kasper Iversen kender allerede Afd. for Medicinske Sygdomme ganske godt, da han har været konstitueret i stillingen som cheflæge igennem det sidste halve år. Inden han landede der, fungerede Kasper Iversen i en årrække som overlæge på Afd. for Hjertesygdomme, ligesom han tidligere har været konstitueret cheflæge i Akutmodtagelsen. 

Alt i alt har Kasper Iversen, som er speciallæge i intern medicin og kardiologi, speciallæge og professor i akutmedicin, været ansat på hospitalet siden 2015. Før Kasper Iversen kom til Herlev og Gentofte, har han haft ansættelse på en række andre hospitaler i Region Hovedstaden bl.a. på Kardiologisk Afd. på Hillerød Hospital og Rigshospitalet. 

Og det er en meget glad og tilfreds vicedirektør, som byder Kasper Iversen velkommen i stillingen som cheflæge på fast basis:

- Jeg er rigtig glad for, at Kasper har sagt ja til at varetage opgaven som cheflæge på Afd. for Medicinske Sygdomme. Kasper har indgående kendskab både til afdelingen og til hospitalet og vil med sin stærke faglige og forskningsmæssige profil være en styrke for såvel den samlede ledelse i afdelingen som for hospitalet. Jeg glæder mig derfor også over, at Kasper også fremover vil indgå i den samlede hospitalsledelse, lyder det fra Lisbet Ravn.

Og Kasper Iversen selv glæder sig også over at fortsætte i stillingen som cheflæge:

- Afd. for Medicinske Sygdomme er en afdeling med en enorm høj faglighed, et fantastisk uddannelsesmiljø og engagerede medarbejdere. Det har jeg været så heldig at få lov til at opleve på nærmeste hold det sidste halve års tid, og er meget glad for at få lov til at være en del af også fremover.  Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor