Helene Bliddal Døssing ny vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital

​Herlev og Gentofte Hospitals nye direktionsmedlem tiltræder 1. september 2022 og kommer med solid erfaring som ledende oversygeplejerske og vicedirektør og har med ca. 25 års ansættelse på hospitalet et dybt kendskab til sin ’nye’ arbejdsplads. 

Vent...

Hospitalsdirektør Anne Jastrup byder sin nye direktionskollega hjertelig velkommen:

 

- Jeg glæder mig til, at direktionen på HGH styrkes, når Helene indtræder – både på personlighed, ressourcer og kompetencer. Vi er et stort hospital med store ambitioner, og direktionen skal på en bred pallette af opgaver – sammen med primært hospitalsledelsen – skabe rammerne for denne udvikling. Helene kommer med en solid erfaring som ledende oversygeplejerske på store og komplekse afdelinger, og hun har det seneste halvandet år stået i spidsen for den meget store indsats med at opbygge, gennemføre og omstille de store test- og vaccinationsprogrammer omkring COVID. Alt i alt erfaringer som bliver et stærkt supplement til vores samlede kompetencer i direktionen.

 

Helene Bliddal Døssing deler denne begejstring og ser frem til at vende retur til den velkendte kultur på begge matrikler og siger:

 

- Det er lidt ligesom at komme hjem, og jeg ser meget frem til at vende tilbage til HGH i en ny rolle. HGH er nærmest i mit DNA, og jeg er både stolt og ydmyg over at have fået den mulighed. Jeg glæder mig til sammen med ledere og medarbejdere at bidrage til at finde løsninger på nogle af de både store og spændende opgaver hospitalet står overfor.

 

Blandt sine mest centrale ledelsesværdier fremhæver Helene Bliddal Døssing ordentlighed, tillid og åbenhed og udtrykker det på denne måde:

 

- Jeg har i min ledelse generelt stor tillid til dem, jeg arbejder sammen med og motiveres af at se andre lykkes. Jeg tror på fair processer, hvor der er plads til dialog, men hvor de nødvendige beslutninger også bliver truffet.

 

Helene Bliddal Døssing er 51 år, uddannet sygeplejerske og har en Master i Kvalitet og Ledelse (MPQM) og en Sundhedsfaglig Diplomuddannelse (SD). I de seneste 1½ år har hun været konstitueret som vicedirektør i Akutberedskabet i Region Hovedstaden med ansvar for test- og vaccinationsindsatsen på COVID-området.

Hun har opbygget en massiv sundhedsfaglig og ledelsesmæssig ballast gennem 25 år i forskellige typer stillinger i seks forskellige afdelinger på HGH, herunder ca. ti år som ledende oversygeplejerske, først tre år på Afdeling for Allergi-, Hud- og Kønssygdomme og derefter syv år på Afdeling for Hjertesygdomme.

 

Helene Bliddal Døssing tiltræder pr. 1. september 2022, hvorefter direktionen på Herlev og Gentofte Hospital udover hende består af: hospitalsdirektør Anne Jastrup, vicedirektør Bodil Ørkild, vicedirektør René Priess og vicedirektør Lisbet Ravn. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor