Mad

​Hospitalets køkkenenhed og diætister samarbejder om at lave ernæringsrigtig mad til patienterne.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Morgenmad 

Mellem kl. 07:30 og 08:30 serveres morgenmåltidet, der kan sammensættes efter eget valg blandt traditionelle morgenmadsprodukter såsom, øllebrød, havregrød, surmælksprodukter, rug- og franskbrød, boller, marmelade og ost m.m.

Middagsmad

Mellem kl. 11:30 og 12:30 serveres dagens varme måltid,​ hvor der er mulighed for at vælge mellem 2 varme retter hvoraf den ene er traditionel ret og den anden lidt mere moderne. Derudover kan der vælges mellem dessert, suppe, råkost m.m. efter den gældende menuplan.

Aftensmad

Mellem kl. 17:00 og 18:00 serveres dagens kolde måltid, der består af smurte snitter, suppe, råkost m.m. efter den gældende menuplan.

Mellemmåltider​

Mellem hovedmåltiderne er der mulighed for at få serveret mellemmåltider, der kan bestå af kolde drikke, koldskål, kage, frugt, brød, sandwich m.m.

Patienter med særlige kostbehov

Hospitalets diætister sa​mmensætter kostplaner for patienter med særlige behov, eksempelvis ved sukkersyge. ​​​​

Redaktør