​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Blev du godt behandlet?

​Dine oplevelser som patient er værdifulde for os - og det kan komme andre patienter til gavn, at du fortæller os om dem.

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Som patient har du en unik viden om, hvordan det er at være patient. Du ved fx, hvad der er vigtigt for dig som patient, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.

Dine erfaringer kan hjælpe med at forbedre kvaliteten på hospitalet, og måden vi kommunikerer på.

Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

Skriv derfor meget gerne til hospitalet eller den afdeling, som du er tilknyttet og fortæl os om dine oplevelser på hospitalet både de gode og de mindre gode. Vi sætter stor pris på alle input.

Kontakt

Har du ris eller ros, er du velkommen til at skrive til Direktionen. Du kan også bede om at blive ringet op af en direktør. 

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer eller oplysninger om dit helbred, skal du skrive til os på en sikker forbindelse. Skriv sikkert til Direktionen med Digital Post via borger.dk (login med MitID)​​Har du generelle spørgsmål, kan du skrive en besked til os (send ikke følsomme og fortrolige oplysninger)​​

​ 

Du kan også skrive direkte til den afdeling, du er tilknyttet. Redaktør