​​​​Fra venstre: Helene Bliddal Døssing (vicedirektør), Lisbet Ravn (vicedirektør), Anne Jastrup Okkels (hospitalsdirektør), Rene Priess (vicedirektør) og Bodil Ørkild (vicedirektør)

Direktionen byder velkommen

Kære nye kollega


Et varmt velkommen til Herlev og Gentofte Hospital. 
Hos os træder du ind i en verden af muligheder og mangfoldighed med plads til dine ambitioner. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med forskning og behandling i international klasse.

Du vil opleve at blive en del af et højt specialiseret hospital, regionens største akuthospital (Herlev) og den største elektive kirurgiske funktion (Gentofte). Vi har regionens største medicinske funktion og Nordens største urologiske funktion. Derudover er vi et af regionens kvinde/barn-hospitaler og et af seks nationale kræftcentre.

På Herlev og Gentofte Hospital har vi en ambition om at skabe sammenhæng og tryghed for patienterne, så de føler sig godt behandlet. Det samme gælder for personalet, som også skal føle sig godt behandlet, når de er på arbejde.

Det kommer du alt sammen til at høre mere om under din introduktion til hospitalet. Vi glæder os til at tage imod dig og håber, at du bliver glad for din nye arbejdsplads. 

Med venlig hilsen 
Hospitalsdirektionen​​

Redaktør