Ambulante besøg

​Læs om ambulente besøg i Urinvejssygdomme, klinik 1

Ambulante besøg sker i vores Urinvejssygdomme, klinik 1. Her udfører vi undersøgelser og behandling af urologiske lidelser, der kan gennemføres ambulant.

Klinikken varetager udredning, behandling og kontrol af sygdomme i urinvejene.

De ambulante besøg varetages af henholdsvis læger og sygeplejersker.

Forud for det ambulante besøg vil man ofte blive bedt om at få foretaget blodprøver og/eller urinprøver, ligesom der ofte skal udfyldes forskellige oplysningsskemaer. Der kan også være planlagt forskellige røntgenundersøgelser/skanninger inden det ambulante besøg.

Åbningstiden er fra kl. 8.00 til kl. 15.00, hvor sygeplejersker og sekretærer også kan træffes telefonisk.

Ved ankomst anvender man sit sundhedskort, for at tjekke sig ind på "ankomst standeren", herefter kan personalet se, at du er ankommet og du bliver kaldt ind på undersøgelsesstuen på det planlagte tidspunkt. I tilfælde af forsinkelse bliver du løbende orienteret.

Det første besøg

I forbindelse med det første besøg, vil du møde en læge og/eller specialsygeplejerske, som vil tale med dig om dine symptomer, foretage nogle indledende undersøgelser og aftale de øvrige undersøgelser med dig.

Din kontakt til Urinvejssygdomme, klinik 1 kan også begynde med, at du skal have foretaget en skanning på Billeddiagnostisk Afdeling.

Du vil herefter blive indkaldt til at få svar i Urinvejssygdomme, klinik 1 og eventuelt få lavet yderligere undersøgelser.

Du kan forvente at få en udrednings- og behandlingsplan ved dit første besøg.

Redaktør