Velkommen til Klinik for Rygsygdomme

I Klinik for Rygsygdomme er vi specialister i at behandle forskellige ryglidelser. Klinikken er et tilbud til patienter, der har brug for at komme til undersøgelse og behandling uden at være indlagt.

Her har vi samlet nogle af de informationer, du kan få brug for som patient. Du er velkommen til at kontakte personalet, hvis du har brug for yderligere information.

Velkommen

I Klinik for Rygsygdomme er vi specialister i at behandle forskellige ryglidelser. Klinikken er et tilbud til patienter, der har brug for at komme til undersøgelse og behandling uden at være indlagt.

Dit første besøg i klinikken

Ved det første besøg møder du et tværfagligt team bestående af en læge, sygeplejerske og fysioterapeut. Du bliver undersøgt, og din journal bliver oprettet. 

Medbring medicinliste

Ved dit første besøg bedes du medbringe en liste over al den medicin, du tager til dagligt, samt medicin du tager ved behov, herunder også smertestillende og naturmedicin. Medbring evt. medicinen i emballagen.

Efterfølgende konsultationer

Du får tilknyttet en eller flere kontaktpersoner, som har ansvar for, at du er velinformeret, og at der er sammenhæng i dit forløb. Vi bestræber os på, at du møder den samme fysioterapeut (kontaktperson) ved hver konsultation.

Klinik for Rygsygdomme fungerer også som uddannelsessted. Derfor vil du ved konsultationerne også møde personale, som er under uddannelse.

Pårørende

Pårørende er velkomne i klinikken. Da corona-pandemien har betydet øget krav om afstand og færre kontakter, opfordrer vi til at kun én pårørende deltager i konsultationen. Hvis afstandskravet ikke kan overholdes pga. for mange personer i ventearealet, kan vi være nødsaget til at bede pårørende om at vente udenfor.

Ventetid

Vi gør, hvad vi kan, for at din konsultation forløber så tilfredsstillende som muligt, men der kan opstå ventetid. 

Min sundhedsplatform

På minsundhedsplatform.dk kan du blandt andet læse din journal, se prøvesvar, og skrive direkte til afdelingen.

Husk at melde afbud

Er du forhindret i at møde, så ring på telefon 38 67 32 23 og få en ny tid. Se vores telefontider til slut.

Hastetid

Hvis du har behov for at få fremskyndet din konsultation, kan du ringe til sygeplejerskerne på telefon 38 67 32 36. 

Sygeplejerskerne træffes: Man-tors: 8.45-9.45 + 13.00-15.00 Fre:8.45-9.45 + 13.00-14.00

Svar på undersøgelser og blodprøver

Vores læger gennemgår prøvesvar hver dag. Hører du ikke fra os, er dine prøvesvar i orden.

Din egen læge bliver løbende orienteret om undersøgelsesresultater og behandling, medmindre du ikke ønsker det.

Yderligere oplysninger

Ønsker du at læse mere om Klinik for Rygsygdomme, se vores hjemmeside, som findes på www.gentoftehospital.dk. Find os under ”Afdelinger og klinikker”, ”Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme”.

Kontakt

Telefon 38 67 32 23  Man, tirs og tors: klokken 8:00 - 15:00 Ons: klokken 8:00 - 18:00 Fre: klokken 8:00 - 14:00

Kontakt klinikken ved:

  • Receptfornyelse
  • Ændring, aflysning, bestilling af tider
  • Spørgsmål om kørsel
  • Aktindsigt, kopi af journal

Parkering

Der er flere  parkeringsmuligheder tæt på klinikken - også handikap-pladser. Vær opmærksom på, at nogle af pladserne er reserveret til max 15 minutters eller max 3 timers parkering. Du har mulighed for at få forlænget din parkeringstilladelse i receptionen.

Kørsel

Hvis din helbredstilstand umuliggør transport med offentlige transportmidler, kan du søge om kørsel.  Det er det sundhedsfaglige personale, der vurderer, om du har behov for kørsel.

Redaktør