Kontakt til klinikken via SCAUT (loop recorder)

Information til personer der bruger appen SCAUT i forbindelse med Loop-recorder, og hjælp til installation, aktivering og aflæsning af apparatet.

Som bruger af en indopereret loop-recorder kan vi tilbyde dig en app til din mobiltelefon (smartphone), som kan sende information til Pacemakerklinikken.

Vi hjælper med at installere appen

Appen hedder SCAUT. Pacemakerklinikken ringer til dig og hjælper dig med at sætte appen op på din telefon.

Ved aktivering af loop-recorder

Hvis du selv foretager en aktivering af loop-recorderen, bliver data med din hjerterytme sendt til os. Du vil i den forbindelse modtage nogle spørgsmål på telefonen, som kan beskrive /fortælle os, hvilke symptomer, der fik dig til at aktivere din loop-recorder.

Aflæsninger i Pacemakerklinikken

Når Pacemakerklinikken modtager en sending fra din loop-recorder, vil personalet i klinikken kigge sendingen godt igennem og koble den information du evt. har skrevet i SCAUT app´en til sendingen. Det vil ske indenfor nogle dage og ser vi noget unormalt, ringer vi til dig eller skriver gennem SCAUT app’en.

Reagér, hvis du bliver dårlig

Fordi aflæsningerne ikke foregår med det samme, skal du fortsat selv kontakte din egen læge, Akuttelefonen 1813 eller 112, hvis du får det dårligt.

Redaktør