Ung Gentofte-forsker får endnu en pris

Læge og forsker Tor Biering-Sørensen fra Hjertemedicinsk afdeling på Gentofte Hospital har modtaget Sapere Aude: DFF – Forskertalent pris.

Den unge læge og forsker Tor Biering-Sørensen, Hjertemedicinsk afdeling, Gentofte hospital, modtog i dag Sapere Aude: DFF – Forskertalent prisen ved EliteForsk-konferencen på Ny Carlsberg Glyptotek i København under overværelse af blandt andre Kronprinsesse Mary.

Tor Biering-Sørensens forskningstalent er dermed endnu engang blev belønnet. Han har tidligere modtaget EliteForsk- Rejsestipendium, og to gange er han udnævnt til modtager af Young Investigator Award ved American Hearts Association’s kongres.

Tor Biering-Sørensen forsker i,​ hvordan ultralyd kan bruges til at finde tidlige tegn på hjertesygdomme og dermed forebygge blodpropper.

Tor Biering-Sørensen sammen med SUND's dekan, Ulla Wewer, og KU rektor, Ralf Hemmingsen.

Prisoverrækkelse af Uddannelses- og forskningsministeren Sofie Carsten Nielsen.

De glade prismodtagere.