Ny vicedirektør på Gentofte Hospital

Jan Toftholm Andersen er ansat som ny vicedirektør på Gentofte Hospital fra 1. september 2014.

I 1990 fik Jan Toftholm Andersen sin første stilling som færdiguddannet sygeplejerske på Gentofte Hospital. 1. september 2014 vender han tilbage til hospitalet, men denne gang tiltræder han en stilling som vicedirektør.

- Jeg ser frem til, sammen med resten af direktionen og hospitalets øvrige ledere og medarbejdere, at videreudvikle et i forvejen stærkt hospital, som er kendt for at være i tæt dialog med patienter, pårørende, kommunerne og borgerne, siger Jan Toftholm Andersen.

I den mellemliggende periode har Jan Toftholm Andersen blandt andet haft stillinger som ledende oversygeplejerske i psykiatrien på Sct. Hans Hospital og på Medicinsk afdeling på Glostrup Hospital. Siden har han været centerchef for først de psykiatriske centre i Ballerup og Gentofte, og siden 2012, har han fungeret som centerchef på Psykiatrisk Center Glostrup.

Jan Toftholm Andersen er sygeplejerske og har derudover en diplomlederuddannelse, en Master i Organisationspsykologi (MPO) og en Master of Business Administration (E-MBA).

- Med Jans sygeplejefaglige baggrund får vi kompetencer, der ellers ikke er til stede i Gentofte Hospitals direktion. Han tænker meget patientorienteret og med sit kendskab til Region Hovedstaden som organisation, vil han kunne bidrage positivt til at udvikle Gentofte Hospital, vurderer hospitalsdirektør Eva Zeuthen Bentsen.