Ny ledende oversygeplejerske på Hud- og allergiafdelingen

Den 1. marts tiltræder Sussi Løvgreen Larsen som ledende oversygeplejerske på Hud- og allergiafdelingen på Gentofte Hospital.

Hun har de seneste ti år været afdelingssygeplejerske på Onkologisk Afdeling på Herlev Hospital og var tidligere ansat på flere andre hospitaler i Region Hovedstaden.

Sidste år færdiggjorde hun en masteruddannelse i ledelses- og organisationsudvikling. Og netop ønsket om at bruge sin uddannelse drev hende til at søge til Hud- og allergiafdelingen på Gentofte Hospital.

Den 47 årige sygeplejerske ser frem til jobbet:

”Hud- og allergiafdelingen har en fantastisk forskningskultur, som jeg glæder mig til at blive en del af. Desuden er det et spændende speciale, som vil blive større og større, fordi allergier er et stigende problem,” siger Sussi Løvgreen Larsen.

Sussi Løvgreen Larsen blev færdiguddannet sygeplejerske på Herlev Sygeplejeskole i 1993.