Løb med Gentofte Hospital

Gentofte Hospital danner lørdag den 25. maj rammen om et motionsløb, der giver borgere og medarbejdere mulighed for at mødes på en hyggelig og aktiv måde.
Livsstilsløbet løber af stablen lørdag den 25. maj kl. 10.00 – 12.00. Startskuddet lyder kl. 10.30 ruten på ca. 5 km. går rundt om Gentofte Sø. 


Danmarks Internationale RegionLivsstilsløbet er en del af festivalen Danmarks Internationale Region, som foregår den 23., 24. og 25. maj.  Festivalen er et initiativ fra Region Hovedstaden, der over de tre dage sætter regionen på verdenskortet med over 50 borgerrettede events. Læs mere på hjemmesiden: dirdage.dk (hjemmesiden er nedlagt).


Om løbet

Før og efter løbet har deltagerne mulighed for at få målt puls, blodtryk og blodsukker samt BMI. Derudover kan man møde nogle af hospitalets forskere og høre om forskning i livsstilssygdomme samt få kost- og motionsvejledning.
Arrangementet foregår på den runde parkeringsplads ved Niels Andersens Vej, hvor DJ Rita Blue sørger for hyggelig stemning, og Gentofte Hospitals køkken sørger for lidt lækre og sunde snacks.

Det er gratis at være med, og man kan bare dukke op, hvis man har lyst til at løbe med. Men det er en god ide at tilmelde sig, så vi ca. ved, hvor mange vi skal regne med. Der vil være en mulepose til de første 150 personer, der kommer i mål.

Tilmeld dig og læs mere om arrangementet her >>

(linket er ikke aktivt længere, januar 2014)

Start lørdagen på en frisk måde – sammen med Gentofte Hospital.

OBS: Kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få målt blodsukker, puls og blodtryk inden løbet.
Redaktør