Globalt anerkendt tidsskrift publicerer Hjertemedicinsk afdelings forskning

Forsker Anne-Marie Schjerning Olsen publicerer sin og afdelingens forskning om hjertepatienters risiko for blødninger ved indtagelse af gigtmedicin.
Det seneste nummer af tidsskriftet JAMA, Journal of American Medical Association, rummer ny og afgørende viden om blødninger hos patienter, som har haft blodprop i hjertet og som efterfølgende har taget smertestillende gigtmedicin, NSAID.

Hovedforfatteren til publikationen i det verdenskendte og meget højt profilerede tidsskrift er Anne-Marie Schjerning Olsen, postdoc, Hjertemedicinsk afdeling.

Artiklen bygger på resultaterne af den forskning, som Anne-Marie Schjerning Olsen og hendes kolleger arbejder på, og som netop tyder på, at gigtmedicin øger hjertepatienters risiko for alvorlige blødninger, flere blodpropper, slagtilfælde og død i forbindelse med anden hjerte-kar-sygdom.

Læs Anne-Marie Schjerning Olsens publikation her.​