Gentofte Hospital har regionens højeste patienttilfredshed

Gentofte Hospital har lavet et sandt turn-around. Fra at have landets laveste patienttilfredshed i 2006 har hospitalet i dag Region Hovedstadens højeste.

Se tabellerne med​ de flott​e LUP-tal her.

Ifølge hospitalsdirektør Eva Zeuthen Bentsen afspejler LUP-tallene, at Gentofte Hospital løbende arbejder med at forbedre undersøgelserne og behandlinger og indarbejde den nyeste viden i tilbuddene til patienterne. ”At kerneydelsen er i orden, afspejles tydeligt i undersøgelsen, hvor 96 % af de ambulante patienter og 93 % af de indlagte eksempelvis melder, at de har tillid til, at de har fået den rette lægefaglige behandling. Derudover melder over 97 % af de ambulante og 91 % af de indlagte, at de er tilfredse med tilrettelæggelsen af det samlede behandlingsforløb.”

Det er dog ikke kun på det snævert sundhedsfaglige område, at hospitalet fokus ligger. ”De seneste år har vi arbejdet massivt for at forbedre alle de forhold, som er rundt om det sundhedsfaglige f.eks. maden, æstetikken, modtagelsen, tonen blandt medarbejderne osv. Det ved vi har stor indflydelse på patientens samlede indtryk af hospitalet, og på om man generelt føler sig godt behandlet.”

Hele rapporten kan ses på www.patientoplevelser.dk.​