Gentofte Hospital får ny adresse og nye telefonnumre

Den 1. oktober 2014 ændrer Gentofte Hospital både adresse og nummerserie. Det berører både telefoner og fax.

Den nye adresse på Gentofte Hospital skal gøre det lettere for patienter at finde rundt på området. Foto: Eagle Luft Foto

Adressen

Gentofte Hospital ændrer adressen til ”Kildegårdsvej 28”. Årsagen til ændringen af adresse er, at indkørselen fra Kildegårdsvej leder direkte til hospitalets hovedindgang. Det vil derfor blive lettere for patienter og pårørende at finde rundt på området, når denne indkørsel benyttes.

Den nye postadresse til hospitalet:
Gentofte Hospital
Kildegårdsvej 28
2900 Hellerup

Telefonnumre

Samme dato vil hospitalets telefon- og faxnumre blive ændret. Dette skyldes tekniske årsager.

Alle telefon- og faxnumre vil herefter begynde med 3867. De fleste numre beholder de 4 sidste cifre, men der vil være nogen, som skifter hele nummeret, fordi de rent teknisk må flyttes.

Det nye nummer til hospitalets Information:

Hvad betyder dette for dig?

I den kommende tid vil vores informationer om adresse og numre blive rettet på breve, hjemmeside mv., så det bliver nemt at finde og bruge de nye numre. Indtil alle rettelserne er gennemført, er der automatisk omstilling fra de gamle numre til de nye. Dvs. at man ikke kommer til at ringe forgæves, hvis man bruger det gamle nummer.

Kommer du alligevel i tvivl, om du har det rigtige nummer, kan du altid kontakte hospitalets Information på 38 67 38 67. Her bliver du hjulpet videre.