Region Hovedstadens madpanel besøgte Gentofte Hospital

​Mad, måltider og spiseomgivelserne, var i fokus da maden på Gentofte Hospital blev vurderet.

Gentofte Hospital har haft besøg af regionens nye Madpanel, der er et brugerpanel, der i løbet af 2017 besøger i alt 10 hospitaler og psykiatriske centre i Region Hovedstaden for at smage på og vurdere hospitalsmaden, spiseomgivelserne og den samlede måltidsoplevelse. Panelet består af 10 tidligere/nuværende patienter.


Dialog med personalet

Under besøget smagte paneldeltagerne på maden og deres feedback vil danne afsæt for en direkte dialog med personalet om mad, måltider og spiseomgivelser.


Der blev både smagt på frokost, hovedret og dessert.


Madpanelets deltagere skulle løbende vurdere maden på det udleverede skema.

mellemmåltid_koldskaal_gentofte_hospital.jpg

Klinisk diætist Cathrine Stagholt Jensen går hver dag ud med mellemmåltidsvognen og tilbyder patienterne diverse snacks, drikke og frugter.

mellemmåltid_gentofte_hospital.jpg

Melon er rigtig godt som mellemmåltid, hvis man har lidt tørhed i munden


Redaktør