Borgere blev klogere på blodpropper og blødninger i hjernen

​​Omkring 100 borgere blev klogere på blodpropper og blødninger i hjernen onsdag den 10. maj 2017. Her havde Herlev Hospital inviteret alle interesserede til cafémøde. Se billeder og læs om aftenen.

Hvad er blodpropper og blødninger i hjernen, hvordan undgår du det, og hvordan kommer du tilbage til hverdagen, hvis du bliver ramt? Det var nogle af de temaer, der blev taget op på cafémødet om blodpropper og blødninger i hjernen på Herlev Hospital.


Til cafémødet holdt overlæge fra Neurologisk Afdeling, Christina Kruuse, og flere andre eksperter i behandling, genoptræning og forebyggelse, små oplæg. Bagefter kunne borgere teste deres kondi på en motionscykel, høre, hvordan de sænker blodtrykket, prøve en synke-test, teste en kommende app til børn og mange andre aktiviteter.


Der var også god mulighed for at tage en snak med læger, sygeplejersker, forskere, terapeuter og andet personale, som til hverdag arbejder med at hjælpe mennesker, der har fået en blodprop eller blødning i hjernen. Hospitalet bød samtidig på sunde snacks til hjernen.


Se programmet for cafémødet om blodpropper og blødninger i hjernen


Redaktør