Parkeringsregler på Gentofte Hospital

​​Ofte kan det være svært at finde en plads til parkering på hospitalets område. Det kan derfor være en god ide, hvis du sætter god tid af til det.​​​

​​Det er gratis at parkere på Gentofte Hospital.

På Gentofte Hospital har vi en aftale med ParkZone om kontrol af vores parkeringsområder. Formålet er, at sikre at patienter og pårørende kan parkere så tæt på de opgange, de er henvist til.

Parkeringsregler​​

Der er opsat skilte, der angiver parkeringsreglerne på hospitalets matrikel.
En del af udendørsparkeringen er tidsbegrænset til 3 timer i dagtimerne mellem kl. 7.00-16.00, på de resterende områder i den ydre ringvej er der fri parkering.

Ambulante (ikke indlagte) patienter

Er du patient og skal til kontrolbesøg på et ambulatorium, anbefaler vi at du parkerer på en af de tidsbegrænsede parkeringspladser, som findes foran de fleste opgange. Er din behandling længere end 3 timer kan du med fordel parkerer på pladserne som er uden tidsbegrænsning.

Er du patient og har en bil med et handicapskilt må du frit parkere på pladserne som er afmærket til handicap-parkering. Er pladserne optaget, må biler med gyldigt handicapskilt parkeres på de øvrige parkeringspladser – dog ikke på specielt afmærkede pladser til fx ambulance, politi, taxa eller sygetransport.

Pårørende og gæster

Er du pårørende eller gæst til en på hospitalet kan du bruge de tidsbegrænsede pladser. Hvis du på forhånd ved at dit besøg er længere end 3 timer, kan du med fordel parkere på pladserne som ikke har tidsbegrænsning.

Indlagte patienter

Skal du til hospitalet og indlægges anbefales det, at du parkerer på de pladser som er uden tidsbegrænsning.

Sygetransportpladser

Sygetransportpladserne må kun benyttes af dem, der er godkendt til sygetransport for Region Hovedstaden.

Elbiler

På Gentofte Hospital finder du ladestandere fra både EON og Clever. På den ydre ringvej finder du en hurtiglader fra Clever og på pladserne overfor hovedindgangen er der ladestandere fra EON. 

Parkering uden for hospitalets område

Kniber det med parkering på hospitalets parkeringspladser, kan du benytte pladserne på hjørnet af Niels Andersens Vej og Baunegårdsvej. Se på Google Maps her (Åbner i nyt vindue).

Parkeringskontrol

Vær opmærksom på, at der går parkeringsvagter på området. Ved overtrædelse af parkeringsreglerne, kan du risikere at modtage en kontrolafgift. Prisen på denne afgift er 650 kr. ved "normale" overtrædelser og 1.300 kr. ved parkering på en handikapplads uden gyldigt handicapkort.

Kontakt og klagemulighed

Øvrige henvendelser vedrørende parkering

Parkeringsadministrationen
Center for Ejendomme
Gentofte Hospitalsvej 20B
2900 Hellerup

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer, skal du skrive til os på en sikker forbindelse.       
  

 Klik her for at sende sikker digital post til Parkeringsadministrationen


Har du generelle spørgsmål, der ikke indeholder følsomme og fortrolige oplysninger, kan du skrive til os via e-mail


Redaktør