Vicedirektør Steen Werner Hansen

​Her kan du læse om vicedirektør Steen Werner Hansen, der er formand for Medicinrådet og tilknyttet European Medicin Agency (EMA).


Steen har været vicedirektør på Herlev Hospital siden april 2012 og han fungerede derudover som konstitueret hospitalsdirektør i perioden september 2019 - juni 2020, samt perioden oktober 2020 - februar 2021 inden Anne Jastrup Okkels tiltrådte som hospitalsdirektør. Steen er desuden formand for formand for Medicinrådet og tilknyttet European Medicin Agency (EMA) som ekspert inden for onkologi.

Det brænder jeg for

- Herlev og Gentofte Hospital skal tilbyde alle patienter behandling på højeste faglige niveau. Patienterne skal føle sig godt behandlet. De skal opleve at blive set, hørt og inddraget. Samtidig er det vigtigt, at Herlev og Gentofte Hospital fastholder sin position som fagligt fyrtårn, hvor der er også er gode udviklingsmuligheder for medarbejderne. Hospitalet skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor man som medarbejder får lov til at sætte sit præg på fremtidens sundhedsvæsen, siger Steen Werner Hansen.

Baggrund

Fra 2000 til 2002 var Steen Werner Hansen kontorchef i Sundhedsstyrelsen, derefter var han i ti år lægelig direktør og vicedirektør på Bispebjerg Hospital. Steen har tidligere været ansat på Herlev Hospital på Onkologisk Afdeling i 1994, hvor han var i seks år – heraf de seneste fire som overlæge​​​. Steen er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1978 og speciallæge i intern medicin. Dr. Med. i 1993.

Redaktør