​​​

Kort over Gentofte Hospital

Det er gratis at parkere på Gentofte Hospital. Nogle parkeringsområder har tidsbegrænsning - husk altid at stille p-skiven.

Læs evt. nyhed: Antallet af døre til hospitalet er begrænset 

Klik på kortet for at se det i fuld størrelse

Oversigtkort over Gentofte Hospital og parkering

Kortet åbner som pdf-fil med en alfabetisk oversigt på side 2

Hjælp til at finde rundt på hospitalet - henvend dig i hospitalets Information

Hvis du er blind eller svagtseende, og har brug for hjælp til at finde rundt på hospitalet, så kan du henvende dig i hospitalets Information ved hovedindgangen (Gentofte Hospitalsvej 1).
Åbningstid for personlig betjening: Hverdage kl. 7 - 17

Vi anbefaler, at du møder i receptionen 45 minutter før din mødetid.
Om parkering og transport

Gratis parkering - men husk at sætte P-skiven

De​t er gratis at parkere på hospitalets område.​ Vær dog opmærksom på, at der er tidsbegrænset parkering flere steder på hospitalet. Husk derfor at stille p-skiven. Du kan få en parkeringsbøde, hvis du ikke overholder p-skiltene eller parkerer uden for de afmærkede områder.  

Hospitalet påtager sig ikke ansvar for din bil under parkeringen.​ Efterlad ikke værdier i bilen

​Forlængelse af parkeringstid ​​

Hvis du holder i en 3-timerszone, og dit ophold trækker ud i mere end 3 timer, kan du forlænge din parkeringstid. Henvend dig i Informationen eller ring på følgende nummer 3867 3867. Du skal bruge bilens registreringsnummer (nummerplade) og eventuelt dit mobilnummer.  ​

Ladestandere til Elbiler

Gentofte Hospital har flere el-ladestandere, du kan bruge, hvis du er i el-bil. Der er både ladestandere fra både EON og Clever.

Læs mere om parkering på hospitalet her


Der en del parkeringspladser for handicappede på hospitalets område. Der er ingen tidsbegrænsning på handicappladser. Hvis du ikke kan finde en ledig handicapplads, kan du med gyldigt handicapparkeringskort parkere ubegrænset på de tidsbegrænsede pladser, hvor der er en blå stribe i toppen af skiltet.  ​


Få hjælp i Informationen ved hovedindgangen

​Hvis du har brug for hjælp til at finde rundt på hospitalet, kan du henvende dig i hospitalets Information ved hovedindgangen (Gentofte Hospitalsvej 1). Her kan du også få et kort over hospitalet. 
Informationens åbningstider for personlig betjening: Hverdage kl. 7 - 17

Uden for åbningstiden kan du benytte telefonen, der hænger på siden af informations-skranken. Her kan du døgnet rundt få kontakt til en medarbejder, der kan hjælpe dig.

Patientstøtter fra Røde Kors

I området omkring Informationen står frivillige patientstøtter fra Røde Kors parat til at hjælpe dig med at finde vej til fx den klinik, hvor du har en tid. De er der alle hverdage kl. 8.00-17.00.

Du kan kende patientstøtterne på deres røde skjorte eller vest.  
​​​Der er gode muligheder for transport med bus og tog til Gentofte Hospital.
Læs mere om den offentlige transport til Gentofte Hospital


Der er flere taxiholdepladser på Gentofte Hospital.
Se, hvor du finder taxipladserne på hospitalet​​​​

Redaktør