​​​​

Deltag i forsøg med knibeøvelser mod rejsningsbesvær

​Afdeling for Urinvejssygdomme på Herlev og Gentofte Hospital undersøger - sammen med forfatter og bevægelsespædagog Søren Ekman - om man kan behandle rejsningsbesvær med træning af bækkenbunden i form af knibeøvelser. Du kan deltage, hvis du: Er mellem 30 og 70 år - Har haft rejsningsproblemer igennem mere end 6 måneder - Har været i et fast heteroseksuelt forhold i min. 3 måneder - Accepterer at forsøge samleje mindst 2 gange om ugen i forsøgsperioden.

Vent...


Hvem kan deltage?

​Du kan muligvis deltage i dette forsøg, hvis du:

  • Er mand.
  • Er mellem 30 og 70 år gammel

Du kan deltage, hvis du:

  • Er mellem 30 og 70 år
  • Har haft rejsningsproblemer igennem mere end 6 måneder
  • Har været i et fast heteroseksuelt forhold i min. 3 måneder
  • Accepterer at forsøge samleje mindst 2 gange om ugen i forsøgsperioden

Afdeling for Urinvejssygdomme på Herlev og Gentofte Hospital undersøger sammen med forfatter og bevægelsespædagog Søren Ekman, om man kan behandle rejsningsbesvær med træning af bækkenbunden i form af knibeøvelser. Traditionelt set behandler man oftest nedsat rejsningsevne med medicin, men brug af bækkenbundsøvelser er dårligt belyst. 


Vi søger mænd i ovenstående kategori, som vil deltage i træning af bækkenbunden i 3 måneder og opfølgning med spørgeskemaer for at belyse, om træningen har haft effekt.

Godkendt af etisk komité med journalnummer: HS-SJ-:000000​

Interesseret?

Kontakt læge Mikkel Fode på mail, hvis du er interesseret i af deltage eller ønsker mere information om projektet.​​​Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor