Jan tabte sig med et ”ærme” i tarmen

To læger fra Center for diabetesforskning, Ulrich Rohde og Filip Krag Knop, er i gang med et projekt, som undersøger en ny fedmebehandling

'Ærmet i tarmen’ udføres på patienter med svær overvægt og type 2-diabetes på Gentofte Hospital. Som det første i landet er hospitalet i gang med at undersøge en ny fedmebehandling, den såkaldte EndoBarrier Gastrointestinal Liner. Det er en fedme- og diabetesbehandling, der for patienterne formentlig er mere skånsom end de kendte fedmeoperationer, som med uoprettelig kirurgi møblerer om på mavesæk og tarm.

Jan Svensson er en af deltagerne i projektet.

Læs om det spændende projekt på side 39 i Region Hovedstadens magasin om forskning, udvikling og innovation >>

Er du overvægtig og har du type 2 diabetes, er du velkommen til at kontakte Ulrich Rohde og høre, om du kan deltage i projektet –

telefon 3977 3411.

Se mere her >>