Forskningsdag

​​​Fredag d. 18. november 2016 blev der afholdt Forskningsdag for Medicinsk afdeling på Gentofte Hospital, hvor ph.d.- og forskningsårsstuderende præsenterede deres forskningsresultater.

​Fredag d. 18. november 2016 blev der afholdt Forskningsdag for Medicinsk afdeling på Gentofte Hospital, hvor ph.d.- og forskningsårsstuderende præsenterede deres forskningsresultater ved foredrag og postere.

Efter velkomst ved professor, overlæge, ph.d. Filip Krag Knop, indledte overlæge, ph.d. Caroline Kistorp mødet med en redegørelse for den aktuelle forskning, der er på Herlev-matriklen på det endokrinologiske område.

Arrangementet var første vigtige skridt i en spændende udvikling, hvor vi ser et fantastisk potentiale i at styrke forskning inden for alle afdelingens specialer og faggrupper.

Efter mange spændende og kvalificerede foredrag og posterpræsentationer blev læge, ph.d. Asger Lund (tv) kåret som bedste foredragsholder og læge og ph.d.-studerende Tina Jorsal  (mdt) og forskningsårsstuderende Elisabeth Nielsen-Hannerup (th) præmieret for nogle supergode posterpræsentationer – alle 3 fra Center for diabetesforskning!

Stort tillykke til dem alle!