Center for Diabetesforskning på Gentofte Hospital tager til USA

Center for Diabetesforskning på Gentofte Hospital er stolte over igen i år at kunne deltage i verdens største og mest prestigefyldte diabeteskongres: The Annual Scientific Sessions of the American Diabetes Association, som afholdes i juni i San Fransisco, USA.

Omkring 18.000 forskere og læger fra 117 lande vil samles og præsentere væsentlige fremskridt i forskning omkring årsager, forebyggelse, diagnosticering og behandling af diabetes.

Center for Diabetesforskning på Gentofte Hospital fået antaget et usædvanligt stort antal projekter (14) til præsentation ved denne videnskabelige kongres. Den vedlagte liste med resuméer af vores præsentationer skulle meget gerne give et billede af bredden og dybden af forskningen i Center for Diabetesforskning på Gentofte Hospital.

Vi glæder os over at kunne sende en stor flok af unge, begavede læger og forskere til USA for at fortælle verden om, hvordan tarmen, tarmhormoner, fysisk træning, galde, bugspytkirtlen, nervesystemet og nye behandlingsformer påvirker sukkerstofskiftet og sygdomsudviklingen ved type 2-diabetes.

Se præsentationerne fra Center for Diabetesforskning her >>