Åbent hus i Center for Diabetesforskning

Torsdag den 4. september var der Åbent Hus i Center for Diabetesforskning. Se billeder fra dagen.

Da Center for Diabetesforskning i torsdags slog dørene op til Åbent Hus var det for at fejre modtagelsen af sundhedsprisen Global Excellence.

Læs mere om prisen og b​aggrunden for udvælgelsen her>>>

Professor, overlæge, dr. med. Tina Vilsbøll og lektor, 1. reservelæge, ph.d. Filip Krag Knop fra Center for Diabetesforskning bød de mange besøgende velkommen og fortalte om centerets forskningsresultater og om Global Excellence-prisen.

- Vi opfatter prisen som et kæmpe skulderklap til alle, der til daglig arbejder med diabetesforskning og behandling af diabetespatienter i Medicinsk Afdeling F. Det er en stor anerkendelse og og vi vil blandt andet bruge pengene på at blive endnu dygtigere, sagde Filip Krag Knop, hvorefter Tina Vilsbøll supplerede med fremtiden for Diabetesforskning.

En særlig tak gik til afdelingens ansatte, samarbejdspartnere - og ikke mindst centerets forsøgspatienter - der alle er hjørnesten i centerets forskning.

Endelig var der også mulighed for at få lidt godt til ganen og møde centrets forskere og klinikere.