Jobopslag som Forskningssekretær

Medicinsk Afdeling på Gentofte Hospital søger en forskningssekretær. Ansøgningsfrist er den 22. juni 2015.

​Forskningssekretær

En stilling som forskningssekretær ved Center for Diabetesforskning, Medicinsk afdeling C, Gentofte Hospital, er ledig til besættelse per 1. juni 2015 eller snarest derefter. Vi søger en dynamisk, kreativ og sprogkyndig person med sans for systematik og lyst til at indgå centralt i et progressivt forskningsmiljø.

Du skal som forskningssekretær kunne spænde over et bredt opgavefelt. Du skal være serviceminded og kunne tage i mod patienter og forsøgspersoner, så de føler sig budt godt velkommen samtidig med, at du skal varetage regnskabs- og IT-mæssige opgaver. Du skal hjælpe med at udarbejde præsentationsmateriale for forskere, ligesom du skal kunne arrangere møder og seminarer og hjælpe forskere med at arrangere rejser til møder og kongresser i ind- og udland. Du må meget gerne kunne oversætte enkelte tekster til engelsk. Du skal med andre ord være lidt af en multikunstner, der godt kan lide at dagene ikke er ens.

Center for Diabetesforskning

Forskningsenheden repræsenterer et ungt og innovativt forskningsmiljø med et omfattende netværk af kliniske forskere. Vi samarbejder med flere europæiske og amerikanske universiteter samt en række medicinalvirksomheder i vores bestræbelser på at identificere sikre og effektive behandlinger. Vi arbejder på at øge kendskabet til diabetes og fokuserer på uddannelse af dygtige klinikere og forskere. Vores enhed rummer aktuelt mere end 25 forskere (læger, humanbiologer og medicin- og specialestuderende) samt en sygeplejerske og to bioanalytikere. Center for Diabetesforskning blev i efteråret 2014 udnævnt til Global Excellence-center i Region Hovedstaden. Centret er tilknyttet Medicinsk afdeling C, som varetager specialerne endokrinologi, medicinsk gastroenterologi, hepatologi, reumatologi og geriatri samt en akutklinik.

Arbejdsforhold

Varetagelse af funktioner og ansvarsområder efter aftale og kvalifikationer (se stillingsbeskrivelsen). Nærværende stilling er en fuldtidsstilling. Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til 3 år.

Løn- og ansættelsesvilkår

Forskningssekretæren ansættes på overenskomstvilkår i henhold til aftale med Region Hovedstaden. Ansøgning stiles til lederne af Center for Diabetesforskning: professor, overlæge, dr. med. Tina Vilsbøll og lektor, overlæge, ph.d. Filip Krag Knop (som én samlet PDF-fil).

Yderligere oplysninger kan eventuelt fås hos Tina Vilsbøll (telefon: 40940825) eller Filip Krag Knop (telefon: 26810161).

Ansøgningsfrist er d. 22. juni 2015.