Gå til hovedindhold
Gå til hovedindhold
Du forsøger muligvis at få adgang til dette websted fra en sikret browser på serveren. Aktivér scripts, og genindlæs siden.
Godt behandlet
Godt behandlet
Søg på gentoftehospital.dk
X
Søg på gentoftehospital.dk
Godt behandlet
Godt behandlet
Afdelinger og klinikker
Se, hvilke afdelinger og klinikker der ligger på hospitalet
Praktisk information
Find vej - Parkering - Transport - Internetadgang - Underholdning - Besøgstid - Café og kiosk - Rygning - Kapel
Råd og rettigheder
Afdelinger og klinikker
Undersøgelse og behandling
Akut hjælp - 112-alarm - Giftlinjen - Seksuelle overgreb - Akutmodtagelser og akutklinikker - Patientsikkerhed
Job og uddannelse
Søg job - Hospitalet som arbejdsplads - Hospitalet som uddannelsessted - For nyansatte - Frivillig
Forskning
Om forskning på hospitalet - Vores forskere - Forskningscentre og afdelingernes forskning - Publikationer - Tilbud til forskere - Innovation
Kontakt
Find vej
Presse og nyt
Om hospitalet
Selvbetjening
Andre hospitaler
Om regionen
English
Corona: Other languages
Godt behandlet
Godt behandlet
Forside
/
Afdelinger og klinikker
/
Service og Logistik
/
Forskning - EATEN
/
Forskningsprojekter
/
Herlevs Herligheder – pilot
Herlevs Herligheder – pilot
A 24-h a la carte food service as support for patients at nutritional risk: a pilot study
27. august 2020
Projektledelse
27. august 2020
Protokol-resumé/abstract
A 24-h a la carte food service as support for patients at nutritional risk: a pilot study
11. maj 2020
Samarbejdspartnere
(Webid:00ab75da-31a5-40fd-b0c0-b5ca643cf0ff) ContentTypeId:0x010100C568DB52D9D0A14D9B2FDCC96666E9F2007948130EC3DB064584E219954237AF39009452EC1D623246A98E3D4F4B956DBBB600B52690698F9B4317A25D71E6FF9098B4* ( PublishingDate>1970-01-01) TaggedTags:* -
Publiceringsdato: 12-05-2020 00:35
Service og Logistik