Gå til hovedindhold
Du forsøger muligvis at få adgang til dette websted fra en sikret browser på serveren. Aktivér scripts, og genindlæs siden.
Godt behandlet
Godt behandlet
Søg på gentoftehospital.dk
X
Søg på gentoftehospital.dk
Godt behandlet
Godt behandlet
Afdelinger og klinikker
Se, hvilke afdelinger og klinikker der ligger på hospitalet
Praktisk information
Find vej - Parkering - Transport - Internetadgang - Underholdning - Besøgstid - Café og kiosk - Rygning - Kapel
Råd og rettigheder
Afdelinger og klinikker
Undersøgelse og behandling
Akut hjælp - 112-alarm - Giftlinjen - Seksuelle overgreb - Akutmodtagelser og akutklinikker - Patientsikkerhed
Job og uddannelse
Søg job - Hospitalet som arbejdsplads - Hospitalet som uddannelsessted - For nyansatte - Frivillig
Forskning
Om forskning på hospitalet - Vores forskere - Forskningscentre og afdelingernes forskning - Publikationer - Tilbud til forskere - Innovation
Kontakt
Find vej
Presse og nyt
Om hospitalet
Selvbetjening
Andre hospitaler
Om regionen
English
Godt behandlet
Godt behandlet
Forside
/
Afdelinger og klinikker
/
Service og Logistik
/
Forskning - EATEN
/
Forskningsprojekter
/
Herlevs Herligheder – pilot
Herlevs Herligheder – pilot
A 24-h a la carte food service as support for patients at nutritional risk: a pilot study
27. august 2020
Projektledelse
27. august 2020
Protokol-resumé/abstract
A 24-h a la carte food service as support for patients at nutritional risk: a pilot study
11. maj 2020
Samarbejdspartnere
(Webid:00ab75da-31a5-40fd-b0c0-b5ca643cf0ff) ( ContentTypeId:0x010100C568DB52D9D0A14D9B2FDCC96666E9F2007948130EC3DB064584E219954237AF39009452EC1D623246A98E3D4F4B956DBBB600B52690698F9B4317A25D71E6FF9098B4* OR ContentTypeId:0x010100C568DB52D9D0A14D9B2FDCC96666E9F2007948130EC3DB064584E219954237AF39009452EC1D623246A98E3D4F4B956DBBB6009FCC3CB9B450407BB9E27261DE6B5B69* ) ( PublishingDate>1970-01-01) TaggedTags:* -
Publiceringsdato: 12-05-2020 00:35