Velkommen til Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme - Gentofte

​I Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme - Gentofte undersøger og behandler vi patienter med gigt- og bindevævssygdomme  og forskellige ryglidelser. Vi er en del af Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme på Rigshospitalet. På Gentofte Hospital har vi en klinik, hvor du som patient kan gå til kontrol.

Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme udreder og behandler patienter med sygdomme i knogler, muskler og bindevæv. På Blegdamsvej håndterer vi de sjældne og alvorlige bindevævs- og immunsygdomme, i Hillerød, Gentofte og Glostrup den brede reumatologi og i Glostrup den brede reumatologi og rygkirurgi, som varetages i et tværfagligt samarbejde mellem afdelingens tre lægelige specialer: Reumatologi, neurokirurgi og ortopædkirurgi.​​

De reumatologiske afdelinger i Region Hovedstaden er samlet under Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme på Rigshospitalet. Vi har klinikker på 5 matrikler i regionen, så hvis du har en tid i Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme, er det en god ide, at du kigger grundigt efter i dit indkaldelsesbrev for at se, hvor du skal møde op.

Læs mere om Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme på Rigshospitalets hjemmeside

Redaktør