Velkommen til Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme - Gentofte

​I Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme - Gentofte undersøger og behandler vi patienter med gigt- og bindevævssygdomme  og forskellige ryglidelser. Vi er en del af Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme på Rigshospitalet. På Gentofte Hospital har vi et ambulatorie, hvor du som patient kan gå til kontrol.

​Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme (VRR) udreder og behandler patienter med sygdomme i knogler, muskler og bindevæv. På Blegdamsvej håndterer vi de sjældne og alvorlige bindevævs- og immunsygdomme, i Hillerød, Gentofte og Glostrup den brede reumatologi og i Glostrup den brede reumatologi og rygkirurgi, som varetages i et tværfagligt samarbejde mellem klinikkens tre lægelige specialer: Reumatologi, neurokirurgi og ortopædkirurgi.​​

De reumatologiske afdelinger i Region Hovedstaden er samlet under Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme på Rigshospitalet. Vi har ambulatorier på 5 matrikler i regionen, så hvis du har en tid i Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, er det en god ide, at du kigger grundigt efter i dit indkaldelsesbrev for at se, hvor du skal møde op.

Læs mere om Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme på Rigshospitalets hjemmeside

Redaktør