Drop-in til røntgenundersøgelse

På Røntgen og Skanning er det muligt at få foretaget røntgenundersøgelse af brystkasse, knogler og led uden tidsbestilling. 

Hvad er Drop-in til røntgen?

Drop-in er en ordning, hvor du efter henvisning fra lægen, uden forudgående aftale, kan få foretaget enkle, ikke akutte røntgenundersøgelser af knogler og ryg eller hjerte og lunger (thorax).

Åbningstid for Drop-in

Mandag-fredag mellem kl. 12:30 – 14:30

Hvem kan benytte sig af Drop In

  • Du skal være selvhjulpen.
  • Du skal selv sørge for transport til og fra hospitalet. Transport via kørselsordningen er ikke muligt.
  • Du skal være over 15 år.

Skal du have undersøgt flere led/knogler, kan Drop in ikke anvendes.

Henvisning

For at kunne blive undersøgt på Røntgen skal du være henvist af en læge, og vi skal have modtaget en elektronisk henvisning fra lægen.

Ankomst

Du skal henvende dig på Røntgen og Skanning i Receptionen, Gentofte Hospitalsvej 4A. Medbring dit sygesikringsbevis / ​​sundhedskort .  ​

Vi har mange rum, hvor vi kan foretage forskellige typer af røntgenundersøgelser. Du kan derfor opleve, at du og de andre ventende ikke nødvendigvis bliver kaldt ind i den rækkefølge, I er ankommet.

Hvor lang tid tager undersøgelsen?

Alle mindre røntgenundersøgelser varer højst 10-20 minutter. Der kan dog opstå ventetid på grund af andre undersøgelser, der haster. Afsæt derfor mindst 1 time til undersøgelsen.

Vi håber på din tålmodighed!

Vi bestræber os på at undersøge alle patienter så hurtigt som muligt, også når mange vælger at komme på samme tidspunkt.

Du er velkommen til at henvende dig i Receptionen, hvis du hellere vil komme en anden dag - eventuelt med fast tid.

Hvornår får jeg svar?

Vi sender svaret på din røntgenundersøgelse - indenfor 5 hverdage - til den læge, der har henvist dig.

Graviditet

Du skal fortælle radiografen, der skal undersøge dig, hvis du er eller kan være gravid, da det kan have indflydelse på gennemførelsen af røntgenundersøgelsen.

Kontakt Røntgen

​​​

 

Redaktør