Åbent hus for medicinstuderende

Er du medicinstuderende og interesseret i forskning? Er du træt af uendelig online-undervisning og lukket fredagsbar? Så kom til åbent hus d. 18. maj fra kl. 13 og hør mere om muligheden for at blive vores nye forskningsårsstuderende.

Vi laver spændende klinisk forskning indenfor diabetes, fedtleversygdomme, overvægt og andre metaboliske sygdomme. Vi er en dedikeret forskningsafdeling med ca. 15 ph.d.-studerende og en håndfuld dygtige forskningsårsstuderende foruden professorer, postdocs, projektsygeplejersker, bioanalytikere og administrativt personale.

Tirsdag d. 18. maj fra kl. 13 har DU mulighed for at besøge os! Du vil blive vist rundt i afdelingen, se vores forsøgslokaler og høre om nogle af vores nyeste forskningsprojekter. Undervejs vil du møde nuværende forskningsårsstuderende, ph.d.-studerende og måske en professor eller to.

Så tilmeld dig allerede nu til dette unikke arrangement ved at skrive en mail til: anne.marie.ellegaard@regionh.dk. Rundvisningen vil foregå i små grupper, som starter ca. hvert kvarter. Skriv derfor gerne, om du vil komme kl. 13.00, 13.15 eller 13.30. På grund af corona er der et begrænset antal pladser, som fyldes op efter først til mølle-princippet. Adressen er: Gentofte Hospitalsvej 7, 3. sal, 2900 Hellerup.


Redaktør