​​​​​

Videoer

​Her kan du se videoer fra CTCPR

Videoer​ 2022

Videoer om DANFLU-1 fra ESC Kongressen i Barcelona 2022

DANFLU-1 Højdosis vs. standarddosis influenzavacciner til ældre i alderen 65-79

Link til video om DANFLU-1

Tor Biering-Sørensen, forskningsleder, læge og professer, taler med Aaysha Cader om resultaterne af DANFLU-1 forsøget, som blev præsenteret under ESC-kongressen 2022 i Barcelona. Resultaterne viste at ældre voksne, der fik en højdosis influenzavaccine sammenlignet med en standarddosis, oplevede en signifikant reduceret risiko for død og indlæggelse for influenza eller lungebetændelse.

DANFLU-1: Resultater  

Link til video om Danflu-1

I denne video opsummerer Tor Biering-Sørensen resultaterne af DANFLU-1-forsøget. Forsøget testede muligheden for at integrere et individuelt randomiseret forsøg i rutinemæssig praksis for influenzavacciner og bruge de danske administrative sundhedsregistre til indsamling af både baseline, resultat og sikkerhedsdata for de to doser (standard og højdosis) influenzavaccine hos ældre voksne.

DANFLU-1: Meet the trialist ESC 2022
​​​Link til video Danflu-1 meet the trialist ESC 2022
I videoen møder vi forskerne bag DANFLU-1 forsøget Tor Biering-Sørensen og Niklas Dyrby Johansen, læge og Phd.-studerende. De blev interviewet på den store scene under ESC kongressen 2022 i Barcelona af Ole Frobert, professor og cardiolog fra Orebro University Hospital, Orebro (Sweden)​. Hør dem fortælle om DANFLU-1 studiet og resultaterne. 

DANFLU-1: ESC TV 2022
Link til video Danflu-1 interview med Tor Biering-Sørensen  fra ESC 2022

Interview med Tor Biering-Sørensen, hvor han fortæller kort om resultaterne fra DANFLU-1. 


​Video 2019 ​

Tor Biering-Sørensen jagter ​markører for fremtidig hjertesygdom. Fondet af Lundbeckfonden. 

Linkt til video

​​​​​​I videoen kan du høre Tor Biering-Sørensen fortælle om, hvordan man kan undgå hjertesygdom ved at tilbyde forebyggende behandling til ældre, der har særlig risiko for at udvikle hjertelidelser.  Forskningen er støtte af Lundbeckfondens Fellowship ordning.  Du kan også læse et interview med Tor Biering-Sørensen på Lundbeckfondens hjemmeside.  ​


Redaktør